4sea Onderhoud

Onderhoud

Om een optimaal resultaat te behalen met uw zonnepanelen, is het van belang deze goed te onderhouden. Bij 4Sea zullen wij altijd uw zonnedak of zonnepanelen monitoren en onderhouden. We hebben veel ervaring met het realiseren en onderhouden van grootschalige zonnedaken, waardoor wij tijdig problemen zien en deze op tijd kunnen tackelen. Het onderhouden van zonnepanelen is iets waar wij in uitblinken.

Omdat het aanleggen van een zonnepark of zonnedak een grote investering is, is het noodzaak zo lang mogelijk rendement hieruit te behalen. Hoe kunnen wij samen de zonnepanelen zo lang mogelijk goed houden?

  • Wilt u uw zonnepanelen (laten) schoonmaken? Doe dit dan in het voorjaar, bijvoorbeeld in april. Hierna volgt de zonnige periode die voor 75% van alle opgewekte energie dat jaar zorgt. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen.
  • Het jaarlijks schoonmaken van uw zonnepanelen zorgt ervoor dat uw rendement met 3% per jaar stijgt. Regen spoelt al een hoop weg, maar net als uw auto kan een goede schoonmaakbeurt nooit kwaad. Dit kan uiteindelijk voor een groot extra bedrag zorgen.
  • Gaat u zelf schoonmaken? Gebruik dan nooit een harde borstel. Dit beschadigt de panelen.

Werken of stage lopen bij 4sea? bekijk de mogelijkheiden

Copy link
Powered by Social Snap